Overfladebehandling af døre og vinduer

Hos Total Døre & Vinduer anvender vi et miljø og vejrbestandigt 2ØKO behandlingssystem som overfladebehandling. Denne form for overfladebehandling giver dig 10 års garanti og er et unikt 3-lags Total Coat System, hvor døre og vinduer gennemgår flere behandlinger for til sidst at få påført selve farven.

Overfladebehandling trin for trin
De samlede rammer og karme bliver først og fremmest V fuget i alle bundfalse, mens vinduer og dørrammernes samlinger bliver coat fuget.

  1. Grundimprægnering og grundbehandling
    Grundimprægnering og grundbehandling bliver foretaget gennem en effektiv coat-proces, hvor det sikres, at hele elementet bliver behandlet mod eventuelle svampesporer, så de ikke senere kan skade træet. Coating processen giver en bedre beskyttelse til træet. Det lukker samlinger og endetræ – og har en bedre hjørneopdækning end traditionel sprøjtning. Efter fungicid imprægnering og grundbehandling bliver døre og vinduer transporteret gennem en tørretunnel.

  2. Mellembehandling
    Mellembehandlingen bliver foretaget for at styrke opbygningen via en bedre lukning og beskyttelse af endetræ, samlinger og hjørneopdækning. Og for at skabe et optimalt slidlag for den færdige overflade. Mellembehandlingen sker også gennem en coating proces som afsluttes med gennemløb i tørretunnel.

  3. Færdig Toplak
    Toplakken bliver sprøjtet på i den ønskede farve med en slidstærk og blokningsfri maling. Lakken tilfører en høj lagtykkelse – også ved samlinger og endetræ – og har en glans 30, som fremstår flot og blank. Kombinationen og tykkelsen af de 3 lag skaber en diffusionsåben overflade, hvor træet kan ånde frit gennem malingen. Resultatet er en effektiv beskyttelse i dækkende farver med 10 års garanti på overfladen.

Vær at vide om valg af farver:

Vi leverer vores miljømærkede vinduer og døre i alle farver inden for RAL skalaen. Du har blandt andet mulighed for at vælge en 2-farvet løsning: Én farve udvendig og en anden farve indvendig.          

Her er et mindre udvalg i farver som bruges mest:

 

Ren hvid RAL 9010

 

Lys grå RAL 7035

 

Mahogni brun RAL 8016

 

Antracit grå RAL 7016

 

Dyb sort RAL 9005

 

Svensk rød 96977

 

Grøn umbra 95335

 

Valg af farve til bundglaslister på døre og vinduer af træ:

Bundglaslister i aluminium til døre og vinduer af træ er indfarvet, når du vælger at få dine elementer leveret i én af vores standardfarver.

Ønsker du en anden farve på dine døre og vinduer, bliver bundglaslisterne i aluminium eloxeret – altså  overfladebehandlet eloxceret.  

Valg af farve til bundglaslister på døre og vinduer af træ og aluminium:

Bundglaslister i aluminium til vedligeholdelsesfrie døre og vinduer i træ og aluminium er indfarvet i samme farve som elementets aluminiumsdel.

TOTAL Fiskeløkken 10 5330 Munkebo Tlf 65 97 54 00 CVR 29404577 Email info@total-vinduer.dk
XS
SM
MD
LG