Produktkvalitet

Når vi arbejder med produktkvalitet, er det vigtigt, at vi altid er på forkant med udviklingen af energivinduer og -døre, materialer, bearbejdningsprocesser og funktioner.

Hos Total Døre & Vinduer handler produktkvalitet om at vi –

  1. Arbejder med de bedste råvarer
  2. Opbevarer dem som tiltænkt
  3. Forarbejder dem til et produkt med et smukt udseende, gode funktioner og lang holdbarhed.

Vores løbende kvalitets- og udviklingsarbejde drejer sig nu ikke alene om at sikre et godt produkt. Det drejer sig også om at udvikle på eksisterende produkter og udvikle nye til alt fra private forbrugere til erhvervsmæssige byggerier.

Vi stiller store krav til vores produkt-serier! Alle vinduer og døre skal kunne ældes med et minimum af vedligeholdelse. Alle produkter skal desuden være lette at rengøre og servicere.

Tryghed og ærlighed uanset samarbejde
Uanset hvilket samarbejde vi indgår i, prioriterer vi trygheden i processen højst. Tryghed og ikke mindst ærlighed er vigtige parametre for alle involverede parter. Og hos os er det ikke bare tomme floskler.  

Vi stræber altid efter at leverer den ypperligste løsning i døre og vinduer til vores samarbejdspartnere. Uden undtagelse! Derfor kræver vi også meget af vores leverandører og har et skrapt øje på kvalitet, bæredygtighed, miljø og fremstillingsmetoder.

Som medlem af Vinduesindustrien er vi tilsluttet Dansk Vindues Certificering (DVC), som kontrollerer, at produkterne opfylder kravene i Vindues Industriens Tekniske Bestemmelser.

Vores energimærkede produkter lever op til markedets strengeste krav! Sammen med en fælles branche garantisikringsordning sikrer det vores kunder den bedste produktkvalitet.

Total Døre & Vinduer som samarbejdspartner. Vi vinder på viden
Erfaring og viden kommer med alderen. Det er derfor ikke nødvendigvis skidt at være gammel i gårde. Hos Total Døre & Vinduer har vi over 55 år på bagen og vores mangeårige erfaring gør, at vi vinder på viden. Uanset om vi er samarbejdspartner i en stor entrepriseløsning eller leverandør til den private forbruger, så ved vi, hvad der kan lade sig gøre i den virkelige verden.

Vores højeste prioritet er altid at være en troværdig og ligeværdig samarbejdspartner. I de beslutningsprocesser, vi indgår i, yder vi altid en objektiv rådgivning for derved at finde den bedste løsning til ethvert projekt uanset størrelse. Kvaliteten af vores involvering skal kunne afspejles i ethvert projekt.

TOTAL Fiskeløkken 10 5330 Munkebo Tlf 65 97 54 00 CVR 29404577 Email info@total-vinduer.dk
XS
SM
MD
LG